Ny bok: Bibelberättelser

Christian MölkBlogg Leave a Comment

Nu kan man beställa min nya bok ‘Bibelberättelser‘! 😀

Jag har länge tänkt att jag borde skriva en uppföljare till min bok ‘Bibelsamtal’, som jag vet att väldigt många har använt i sin hemgrupp. Den boken innehåller 80 olika Bibelämnen med introduktion, Bibelord och samtalsfrågor, perfekt för en hemgrupp.

Men eftersom den skrevs för några år sen så har jag velat göra en liknande bok, fast med Bibelberättelser istället. Men det tog sån hisklig tid att leta fram varenda berättelse i hela Bibeln att när jag väl börjat kom jag av mig rätt snabbt.

Men sen började jag lära mig det här med AI!

Så jag frågade en AI om den kunde göra en lista med alla berättelser i Bibeln och vips kom det en lång lista! Då frågade jag om den också kunde lägga till en liten introduktion, en nyckelvers och några samtalsfrågor. Jajemen! När jag väl hade en sån lång lista fick jag börja arbetet med att översätta och formulera om texterna så att det passade för min bok. Men inom några veckor hade jag alltså tillsammans med en AI skrivit en hel bok som kan användas av hemgrupper 😃

Hela boken och alla Bibelberättelser finns att läsas gratis här på min hemsida, men om man vill ha en fysisk bok kan man köpa den här. Högst troligtvis kan du också få ett bidrag från Bilda om ni köper boken för att använda i er hemgrupp.

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.