Leva som en andlig människa i en världslig värld

Christian MölkBlogg Leave a Comment

Ibland tycker jag det är lite kul att leva som en andlig människa i en världslig värld. Folk förstår inte varför jag är glad när jag borde vara ledsen. Men så upp och ner är det i Guds rike :)

Prova att behandla någon väl som behandlat dig illa, så kommer du förstå vad jag menar! Eller lägg en ansenlig mängd tid och engagemang på att hjälpa någon som inte kan ge dig något tillbaka. Du kommer att bli salig, men inte rik. Om du har något otalt med någon, vänd andra kinden till. Ge en gåva till någon som inte äger så mycket. När du drabbas av livets olyckligheter, sjung lovsång till Herren.

För den som ser på världen med sina andliga ögon väntar en belöning i himlen. Här på jorden kanske man inte får så mycket världsliga rikedomar, men en skatt väntar i himlen.

Den framtida eviga glädjen som väntar dig kommer att börja synas i dina ögon redan här och nu. Världsliga människor kommer inte att förstå din glädje och varför du beter dig som du gör, men de kommer att förnimma att det är någonting speciellt med dig som de innerst inne också vill ha.

Cred till min 3-åriga dotter Amelie som tagit fotot 

Dela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.